OCIJENI
Adresa: Jajići 22
21210 Solin
Telefon:
091 5008 079 091 5008 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
8-17
Djelatnosti: Elektronika - proizvodnja, prodaja
Električar, Elektroinstalacije - ugradnja
Ključne riječi: elektoinstalacije, podno grijanje na struju, električna podna grijanja, adaptacije starih instalacija, instalacija gromobrana, portafona, videonadzora, hitne intervencije 0-24, elektroinstalacijski radovi, električar, promjena starih osigurača, promjena utičnica i prekidača
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naša tvrtka ELECTRO FUSION specijalizirana je za elektroinstalacije i podno grijanje na struju. S godinama iskustva, stručnim timom i najkvalitetnijim materijalima, osiguravamo kvalitetnu i sigurnu instalaciju za vaš dom ili poslovni prostor.

Pružamo sveobuhvatnu uslugu koja uključuje savjetovanje, projektiranje i izvođenje radova. Naši stručnjaci rade u skladu s najvišim standardima kvalitete, a naša oprema i alati uvijek su najnoviji i najmoderniji.

Također, nudimo usluge instalacije gromobrana, portafona i videonadzora. Kao tvrtka koja pruža usluge za sigurnost i zaštitu, razumijemo važnost ispravne instalacije i učinkovitosti sistema za zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora.

Uz to, naša tvrtka nudi hitne intervencije 0-24. Bez obzira na vašu lokaciju ili vrstu problema, možete računati na nas za brzo i učinkovito rješavanje problema.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili maila. 


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI