OCIJENI
Adresa: N.Zrinskog 1
35000 Slavonski Brod
Telefon:
035 409 881 035 409 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ttimpact.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-19
sub: 9-13
Djelatnosti: Servis računala, Servis kompjutera
Servis mobitela
Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Ključne riječi: Servis laptopa i računala, dekodiranje mobitela, servis računala, Slavonski Brod, prodaja dijelova za mobitel, Servis printera, pisača i fotokopirnih uređaja, punjenje patrona i tonera te prodaja originalnih, Servis mobilnih uređaja, tableta i igraćih konzola (Xbox, PlayStation). Prodaja informatičke opreme, mobitela, laptopa i računalne periferije. Prodaja baterija (mobilnih, za laptope i powerbank), punjača i uredske opreme. Zbrinjavanje elektroničkog (EE) otpada. 3D printeri
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

TT Impact d.o.o. je obiteljska tvrtka koja je s radom počela 1994. godine i može se pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u IT sektoru.

Trenutno djelovanje je usmjereno na servis, prodaju i nabavu PC uređaja, blagajni, laptopa, printera, pisača, fotokopirnih strojeva, 3D printera, mobitela itd. Nudimo softversku podršku i edukaciju te rješavanje problema s virusima, malwareima i sličnim zloćudnim aplikacijama.

Od samoga početka smo ekološki osviješteni (punjenje patrona i tonera kao oblik ponovne upotrebljivosti materijala (eng. reusability)), a u zadnjih par godina smo počeli aktivno prikupljati i zbrinjavati elektronički (EE) otpad.

Pratili smo pojavu i razvoj tržišta 3D printera i aktivno smo sudjelovali u uvođenju 3D printera i popratne tehnologije u školske i poslovne ustanove unutar Brodsko-posavske županije, ali i na širem području Republike Hrvatske.


Obratite nam se s povjerenjem!

Adresa: Nikole Zrinskog 1 , 35000 Slavonski Brod
Telefon: 035/409-881
Fax: 035/409-881
Mobitel: 091/1251-360 (prodaja); 091/3251-360 (tehnička podrška)


www.ttimpact.hr

www.youtube.com/watch?v=tLfeijXWGqI
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
035 409 881 035 409 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI