Adresa: Vinogradska Cesta 101
35000
Telefon:
035 490 668 035 490 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.autoskola-gas-sb.hr/index.php

Radno vrijeme

:
08:00 - 16:00
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola gas - autoškola slavonski brod - autoškola polaznici - novi polaznici gas - autoškola sl brod - kategorija B - vozačka slavonski brod - autoškola - sigurnost u prometu - prva pomoć - pravila
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu AUTOŠKOLE GAS

Želimo Vam zahvaliti na interesu za našu autoškolu. Naša zadaća je osposobiti Vas za polaganje kategorija A1, A2, A, B, B+E, C, C+E i AM. Autoškola je započela sa radom 1994. godine, a nalazimo se u Slavonskom Brodu na Koloniji, Vinogradska cesta 101. Posebno smo ponosni na izuzetno visoku razinu kvalitete obuke i visoku prolaznost naših kandidata,što Vam može posvjedočiti i preko 5000 naših polaznika.

 NAŠA MISIJA
Naša misija je naučiti Vas sigurno sudjelovati u prometu, i stvoriti novog sigurnog vozač na zadovoljstvo svih stoga nam ukažite povjerenje . Jer ono što nas razlikuje od drugih je ozbiljnost, toplina i profesionalan pristup. Mi smo Vaša dobitna kombinacija,stoga nam ukažite povjerenje i pokucajte na naša vrata.


Vaša autoškola GAS!

Posjetite našu web stranicu ili nas nazovite preko telefona na portalu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
035 490 668 035 490 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.