OCIJENI
Adresa: Sjeverovac 23
44 210 Sunja
Telefon:
044 836 005 044 836 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-ned: 5-22
Djelatnosti: Trgovina domaćim životinjama
Zdrava hrana, makrobiotika
Ključne riječi: eko teletina - eko janjetina - eko meso - eko odojak
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO
RODOLJUB DŽAKULA


Obiteljsko gospodarstvo Džakula smješteno je 80-ak kilometara od Zagreba i 30 kilometara od Siska te predstavlja spoj  tradicionalne i moderne stočarske i ratarske proizvodnje.
Tradicija od preko devedeset godina i mladi naraštaji omogućuju da OPG postiže odlične rezultate na nekoliko polja stočarstva i ratarstva.
Glavne grane proizvodnje su govedarstvo (kojim su se bavile i stare generacije) i ovčarstvo u novije vrijeme.
Poslovni model OPG Džakula je kombinacija stočarstva s težnjom k prodaji krajnjem potrošaču, te edukacijskog turizma.
U okviru programa “Moj jedan dan na farmi“ djeca vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta provode terensku nastavu na imanju i praktično se susreću s mljevenjem žita,pečenjem kruha,mužnjom krave,šišanjem ovce...

Studenti Veterinarskog fakulteta , Agronomskog fakulteta iz Zagreba i Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca dio terenske nastave provode na OPG Džakula. Na gospodarstvu radi cijela obitelj, a zapošljavamo i troje djelatnika. Vlasnik Rodoljub Džakula je doktor veterinarske medicine, a supruga je diplomirani ekonomist.

OPG Džakula bavi se ekološkom proizvodnjom teladi, janjadi i svinja. Na 300-injak hektara pašnjaka u vlasništvu i najmu pase 70 krava u sustavu krava-tele, 85 ovaca pasmine njemački merino i 50 crnih slavonskih svinja. Na gospodarstvu se nalazi i 20 konja pasmine hrvatski posavac i 12 magaraca.  Tritikal,zob,ječam i kukuruz uzgajaju se na 20 hektara,a 80 hektara je livada na kojima se sprema sijeno za ishranu stoke.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
044 836 005 044 836 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI