OCIJENI
Adresa: Sjeverovac 23
44 210 Sunja
Telefon:
044 836 005 044 836 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-ned: 5-22
Djelatnosti: Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, OPG
Ključne riječi: eko teletina - eko janjetina - eko meso - eko odojak - obiteljsko gospodarstvo zagrebačka županija - OPG – govedarstvo - ovčarstvo - stočarstvo - prodaja teletine – prodaja janjetine – prodaja mesa zagrebačka županija - OPG stočarstvo - ekološka proizvodnja teladi, janjadi, svinja - Prodaja EKO domaćih proizvoda
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

OBITELJSKO POLJOPRIVREDNO GOSPODARSTVO
RODOLJUB DŽAKULA


Obiteljsko gospodarstvo Džakula smješteno je 80-ak kilometara od Zagreba i 30 kilometara od Siska te predstavlja spoj  tradicionalne i moderne stočarske i ratarske proizvodnje.
Tradicija od preko devedeset godina i mladi naraštaji omogućuju da OPG postiže odlične rezultate na nekoliko polja stočarstva i ratarstva.
Glavne grane proizvodnje su govedarstvo (kojim su se bavile i stare generacije) i ovčarstvo u novije vrijeme.
Poslovni model OPG Džakula je kombinacija stočarstva s težnjom k prodaji krajnjem potrošaču, te edukacijskog turizma.
U okviru programa “Moj jedan dan na farmi“ djeca vrtićkog i osnovnoškolskog uzrasta provode terensku nastavu na imanju i praktično se susreću s mljevenjem žita,pečenjem kruha,mužnjom krave,šišanjem ovce...

Studenti Veterinarskog fakulteta , Agronomskog fakulteta iz Zagreba i Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca dio terenske nastave provode na OPG Džakula. Na gospodarstvu radi cijela obitelj, a zapošljavamo i troje djelatnika. Vlasnik Rodoljub Džakula je doktor veterinarske medicine, a supruga je diplomirani ekonomist.

OPG Džakula bavi se ekološkom proizvodnjom teladi, janjadi i svinja. Na 300-injak hektara pašnjaka u vlasništvu i najmu pase 70 krava u sustavu krava-tele, 85 ovaca pasmine njemački merino i 50 crnih slavonskih svinja. Na gospodarstvu se nalazi i 20 konja pasmine hrvatski posavac i 12 magaraca. Tritikal, zob, ječam i kukuruz uzgajaju se na 20 hektara,a 80 hektara je livada na kojima se sprema sijeno za ishranu stoke.

Više informacija potražite na našoj web staranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI