OCIJENI
Adresa: Ivana Meštrovića 7
10430, Samobor
Telefon:
01 3325 850 01 3325 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.supertisak.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: tisak - print - vizitke - roll up - kuverte - mape blok - letci - brošure - plakati - memorandumi
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu tiskare PRINTIS.

PRINTIS je tiskara s dugogodišnjim iskustvom koja prati trendove.
Napravili smo jedan korak dalje i otvorili Supertisak.hr online tiskaru.

Supertisak.hr – praktično, kvalitetno i pouzdano
Online tiskara za sve kojima je potrebna usluga tiska.
Pri tom možete dostaviti vlastitu grafičku pripremu ili prepustiti nama da ju izradimo. Postupak naručivanja je vrlo jednostavan: registrirajte se, izaberite proizvod, spremite ga u košaricu te zajedno s narudžbom pošaljite grafičku pripremu. Proizvode pakiramo u kutije od valovitog kartona, a preuzeti ih možete osobno ili ih šaljemo direktno na vašu adresu. Naš partner za dostavu je hpekspres koji pakete dostavlja u roku od 24 sata za gradove u Zoni 1, dok je za ostala mjesta u RH rok dostave 48 sati.

Online naručivanje – 24/7
Narudžbe možete slati 24 sata, 7 dana u tjednu, tokom cijele godine, tj. u bilo koje vrijeme kada vama to odgovara. Ipak, narudžba nije potpuno automatska. Svaku pripremu koju pošaljete provjerimo i prije tiska vam šaljemo potvrdu da je sve u redu. U slučaju da je pripremu potrebno korigirati, kontaktiramo vas telefonom ili e-mailom i obavijestimo vas o korekcijama koje je potrebno izvršiti.

Offline kontaktiranje
Osim tiska trebate grafičku pripremu, savjet vezan uz izradu tiskanih materijala, dodatne informacije ili ponudu za tiskarske proizvode koji se ne nalaze u ponudi na internetskoj stranici.

Sve detaljnije informacije dostupne su Vam putem telefona ili e-maila, a za narudžbe posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3325 850 01 3325 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI