OCIJENI

Torte: Slatki vrhunac svake proslave

Objavljeno: 15.9.2020. 15:27

Organiziranje proslava povodom rođendana, krštenja, godišnjice ili bilo kakve druge prigode nije jednostavan zadatak. Misli nam istovremeno trebaju biti usredotočene  na glazbu, prostor, hranu i na ono najslađe - kolače i torte. Slatki stol veseli sve prisutne, od onih najmlađih do onih koji tvrde da ‘ne jedu slatko’. I baš zato, slastice su neizostavni dio svake proslave.
 
 
 
Proslava je uvijek posebnija kada uzvanike počastite ukusnim desertom kako bi zaključili dan ili večer. Slastice su važan dio jer svojim gostima pružate nešto slatko i osvježavajuće tijekom proslave. Dakle, kada planirate svoju proslavu, krenite od 'kraja' i prvo odaberite ono najslađe: torte i kolače. Zatim se pobrinite da i ostala jela budu uravnotežena i u skladu s tim. Dobra ravnoteža je ključ za dobar jelovnik!
 
                      
Još od 2008. slastičarna “Monika” svojim predanim radom i ljubavi prema slasticama sudjeluje pri organizaciji raznih proslava. Ova slastičarna nalazi se u romantičnom gradu Samoboru i umjesto vas će se pobrinuti da slatki kutak bude ono o čemu će uzvanici danima pričati. Vlasnica slastičarne, gospođa Monika, svoje je slastičarsko znanje usavršila u Švicarskoj, u slastičarnama Keller i Sprüngli. Osim što će vaša proslava biti obogaćena slasticama koje ostavljaju bez daha, iz slastičarne “Monika” prilikom organizacije proslave, dobit ćete i stručne savjete tako da pri izboru torte ili kolača sigurno nećete pogriješiti. Stoga, uz pravu slastičarnu i odlične torte, sigurni smo da su vam odlična proslava, lijep provod i ugodna atmosfera osigurani.

OCIJENI