Adresa: A. Cesarca 2
10437 Rakitje
Telefon:
01 3734 395 01 3734 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://gastroprojekt.hr

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 16
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Kućanski aparati, bijela tehnika, tehnička roba
Klima, rashladni uređaji
Ključne riječi: ugostiteljska oprema - oprema za praonice rublja - kuhinje za ugostiteljstvo - projektiranje i prodaja profesionalnih kuhnja i praonica rublja i proizvodnja inoxa - parnokonvekcijske peći - profesionalne perilice rublja - šenkovi i retropultovi WENINOX
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Gastroprojekt d.o.o. specijalizirano je poduzeće za opremanje ugostiteljskih objekata, praonica rublja, mesnica, trgovina i pekarni.

Prateći moderne svjetske trendove i sukladno razvitku novih tehnologija, projektiramo i opremamo objekte.

U mogućnosti smo ponuditi tehnološko projektiranje i izradu idejnih projekata sa specifikacijom opreme i procjenom budžeta te projekte instalacija uz stručnu pomoć prilikom njihovog izvođenja. Posebnu pažnju posvećujemo tehnološkim projektima hotelsko-ugostiteljskih objekata, gdje nudimo cjelovitu uslugu od idejnog rješenja do “ključ u ruke” investitoru.

Nudimo cjelokupni program profesionalne ugostiteljske opreme: 
termička oprema i parno-konvekcijske pećnice, rashladna i neutralna opreme, perilice čaša i suđa, uređaje za pripremu hrane, barska oprema, šankove i retropultove, sustave za posluživanje hrane i opremu za praonice rublja renomiranih svjetskih proizvođača:
MKN, Meiko, Mareno, Eurocool, Weninox, Colged, Robot Coupe, Lerica, Scotsman, Krebe Tippo, Miele, Veit.

Za detaljnije informacije i kupnju kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3734 395 01 3734 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.