Adresa: Grada Wirgesa 10
10430 Samobor
Telefon:
01 3324 545, 01 3327 272 01 3324 ... - klikni za broj
Fax:
Email: Kontaktirajte nas
Web: http://www.makar.hr
http://www.dogmasocks.com

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-15
Djelatnosti: Proizvodnja tekstila, odjeće, galanterije, pozamanterije
Veleprodaja
Ključne riječi: hrvatska-zagreb-čarape muške-čarape ženske-čarape dječje-čarape-čarape ortopedske-hulahopke-pamučne stopalice-sportske čarape-dijabetičke čarape-čarape za trčanje-čarape za trekking-čarape za biciklizam-čarape za skijanje-čarape za bordanje-čarape za planinarenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O NAMA

Čarape Makar - čarape za svaki ukus!

Tvrtka Makar d.o.o. osnovana je 1990. godine i već više od 20 godina uspješno nalazi put do kupaca.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja muških, ženskih i dječjih čarapa s proizvodnim pogonom i veleprodajom u Samoboru. Tvrtka ima 18 stalno uposlenih.

Proizvodnja se odvija na 20 strojeva poznate tvrtke Lonati iz Brescie u Italiji. To su suvremeni, računalno vođeni strojevi koji omogućavaju visoku produktivnost, stalnu kvalitetu, te brze izmjene proizvodnog programa i smanjenje troškova, uslijed čega su i cijene proizvoda konkurentnije. Otuda i moto tvrtke- kvaliteta u idealnom odnosu s cijenom.

Poslovna politika tvrtke temelji se i na kvalitetnoj suradnji kako s malim trgovcima, tako i s velikim robnim kućama, pa se čarape Makar mogu pronaći diljem Hrvatske od malih trgovina do velokih trgovačkih lanaca.


Certifikat kvalitete

Od 29.7.2008. posjedujemo i certifikat ISO 9001:2000 u skladu sa TÜV NORD CERT postupcima.

Politika kvalitete

Mjera uspješnosti tvrtke MAKAR d.o.o. su zadovoljstvo i vjernost kupaca.

Naš svakodnevni trud i aktivnosti cilj su stvaranja optimuma odnosa kvalitete i cijene proizvoda. Mi nastojimo ispuniti sve zahtjeve i odredbe naših kupaca u najkraćem mogućem roku. Obvezujemo se da će naši proizvodi biti isporučeni u dogovoreno vrijeme. Svaka naša isporuka je pokazatelj cijelokupnog uspješnog rada tvrtke MAKAR d.o.o.

Ujedno se obvezujemo da će naša isporučena roba biti prvoklasna, a ona nam je, zajedno sa cijenom, garancija i preporuka za daljnje poslovanje i pronalazak budućih kupaca.

Težimo neprekidnom poboljšavanju naših procesa i učinkovitosti sustava,a to ćemo postići provedbom ciljeva kvalitete,popravnim i preventivnim mjerama te periodičnim ocjenjivanjem sustava.

Međutim da bi se uopće mogli približiti našem konačnom cilju, u svojoj tvrtki moramo i želimo imati zadovoljne zaposlenike i svu potrebnu infrastrukturu. Mi nastojimo održati i unaprijediti ugodnu i poticajnu radnu okolinu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3324 545, 01 3327 272 01 3324 ... - klikni za broj
Fax: