OCIJENI
Adresa: Ulica Marka Vukasovića 23
10430 Samobor
Mobitel:
097 7539 029 097 7539 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://aspisusluge.hr/
Djelatnosti: Osiguranje - društva, zastupanje
Ključne riječi: osiguranje motornih vozila, osiguranje motocikala, kasko osiguranje, dopunsko zdravstveno osiguranje, dodatno zdravstveno osiguranje, životno osiguranje, investicijsko životno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, osiguranje plovila, osiguranje imovine ( kuće, stanovi, vikendice ..), putno osiguranje, osiguranje za obrtnike i manje poduzetnike, osiguranje za veće pravne osobe, osiguranje od odgovornosti članova uprave, nadzornog odbora i prokurista
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ASPIS usluge ( staro grčki „ŠTIT“)

je društvo koje se bavi distribucijom osiguranja, koja je odobrena i uvrštena u registar ovlaštenika od stane našeg nadzornog organa HANFA. Usluge distribucije proizvoda naših renomiranih partera vršimo diljem Republike Hrvatske.

Ako nešto možemo promijeniti to je budućnost tako da naša poslovna filozofija se temelji na dugoročnom planiranju budućnosti. U kontinuitetu podižemo svijest o važnosti zaštite svih životnih vrijednost. Kroz različite aktivnosti osvještavamo dobre navike, poput štednje i zdravog života. Sigurnost, pouzdanost, stabilnost, odgovornost neke su od vrijednosti koje njegujemo. One su utkane u naše svakodnevne odnose s korisnicima i poslovnim partnerima.

U skladu s našom strategijom održivog razvoja djelujemo odgovorno na svim područjima našeg poslovanja, uzimajući u obzir mišljenja i interese svih zainteresiranih strana i dionika.

Svim svojim klijentima u slučaju bilo kakve nezgode (životno osiguranje, osiguranje imovine)  radimo prijavu štete i stojimo uz klijenta skroz do isplate tj. realizacije! Tako gradimo odnos s klijentom i to je politika firme bez obzira je li fizička ili pravna osoba.

Broj dozvole našeg regulatora HANF-a:

  • KLASA: UP/I 994-03/22-01/39
  • URBROJ: 326-01-22-22-4

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI