Adresa: Jurja Dalmatinca 17
10430 SAMOBOR
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
098 9363 235 098 9363 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.bb-metal.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7:30-16
pon-pet: po dogovoru
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Stolarija - unutarnja i vanjska, drvena, pvc, aluminijska
Metalna galanterija, željeznarija
Ključne riječi: bravarske usluge - obrt za bravarske usluge - izrada - ugradnja i održavanje proizvoda od inox-a, čelika i aluminija - inox ograde - ograde - metalni proizvodi - metalne stepenice - aluminijska stolarija - alu prozori i vrata - ulazna vrata - metalne ograde i konstrukcije - rolete
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

O nama

BB metal je obrt koji nastavlja obiteljsku tradiciju pružanja i obavljanja bravarskih usluga.
Danas posao vode i obavljaju Boris i Krešo Bertol, u potpuno opremljenoj radionici za naš posao, nastavljajući tradiciju prenešenu od oca čije iskustvo i dugugodišnji rad, stećen jednim djelom u inozemstvu uspješno nastavljaju i danas.

Radimo u struci već više od 25 godina, te svojim iskustvom, entuzijazmom i pristupom prema poslu kojeg obavljamo te stalnom edukacijom i usavršavanjem najveću pažnju posvećujemo kvaliteti kao i individualnom pristupu prema svakom radnom zadatku koji se stavlja pred nas.

Svoje proizvode i usluge izvodimo po sistemu „ključ u ruke“ te na taj način  garantiramo kako za kvalitetu izvedenih radova tako i za dogovorene rokove.Izlazimo na lice mjesta te svojim iskustvom i savjetima,našim kupcima tražimo i dajemo najoptimalnija rješenja individualnim pristupom svakom zahtjevu.

Za svoje klijente izrađujemo tehničku dokumentaciju s konačnim prijedlozima i rješenjima.Slobodno nam se obratite za bilo kakvim potrebama vezano uz naše proizvode i usluge. Vršimo izlazak na teren uz prethodni dogovor bez ikakve obveze.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 9363 235 098 9363 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.