Adresa: Rajka Turka 7
10430 Samobor
Telefon:
01 3366 982 01 3366 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, knjigovodstvo Samobor, porezno savjetovanje, vođenje poslovnih knjiga, savjetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu tvrtke Bisa-servis d.o.o.!

Bisa-servis obiteljska je firma, poslujemo već 21 godinu. Naš tim se sastoji od 3 člana: samostalni knjigovođa s radnim iskustvom 18 godina u našoj firmi, osnivač firme, osoba zaslužna za naše postojanje- prokurist s radnim iskustvom preko 30 godina i -vlasnica s radnim iskustvom  20 godina na računovodstveno-knjigovodstvenim  poslovima i zvanjem ovlašteni računovođa.

Želimo graditi dugoročne poslovne odnose sa svojim partnerima, a našom brigom za svakog našeg klijenta stvaramo trajno partnerstvo, prožeto uzajamnim povjerenjem o čemu svjedoče naši klijenti od kojih su neki s nama preko 20 godina.

  Naše poslovanje zasniva se na na nekoliko ključnih elemenata:

Točnost-posao kojim se bavimo zahtijeva točnost u svakom pogledu. Interni sustav kontrole i računovodstveni program i  interni sustav kontrole pomažu nam pri ostvarenju ovog jako bitnog elementa.

Pravovremenost-zakonska regulativa je jasna s jasno propisanim rokovima, a naravno i s vlasnicima dogvaramo rokove za izradu internih izvještaja, a mi se možemo pohvaliti da smo na tom području jako jako dobri.

Dostupnost-dobra procjena količine poslovanja koju prihvatimo jamči našim klijentima dostupnost informacija od strane servisa u danom trenutku. Klijent nikad ne čeka na informacije i tu je naša komparativna prednost. Primopredaja dokumentacije i termin za savjete moguć je u vremenu kad klijentu odgovara, od 8.00 do 20.00.

Stručnost –naš tim sastoji se od stručnih članova koji svojim savjetom našim klijentima omogućuje poslovanje u skladu sa zakonskim regulativama i naravno ne plaćanje poreza više nego što je potrebno.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3366 982 01 3366 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.