Adresa: Preradovićeva 15
51262 Kraljevica
Mobitel:
099 2187 616, 091 9259 816 099 2187 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://bonuspax.hr

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Bazen
Održavanje zelenih površina, hortikultura
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: - čišćenje bazena - čišćenje bazena Kraljevica - bazen - čišćenje okućnica - održavanje okućnica - održavanje okućnica Kraljevica - održavanje bazena -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu tvrtke BonusPax!

Naša tvrtka je osnovana kako bi svojim klijentima pružila certificiranu uslugu, odobrenu od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatskog zavoda za toksikologiju, za poslove održavanja bazena i okućnica.

Osim održavanja, pružamo i uslugu vrtnog dizajniranja i projektiranja okućnica.

Svojim predanim radom i zalaganjem za izvrsnost u poslovima koje obavljamo, želja nam je postati lider u segmentu održavanja, primjenjujući stručna znanja u kemijskoj obradi bazenske vode, te pravilnom tretiranju biljaka i tla okućnice. U tu svrhu osposobili smo sve naše djelatnike, koji su jamac kvalitete.

Certifikati

Tijekom svog dugogodišnjeg rada u turizmu, prepoznali smo manjak stručno osposobljenih i certificiranih tvrtki za poslove održavanja, te se odlučili specijalizirati prema Zakonima RH i Pravilnicima (NN107/12 i dopuna 88/14). Posjedujemo sva odobrenja i certifikate za stručno i odgovorno obavljanje poslova održavanja besprijekornog izgleda i kvalitete Vašeg bazena i okućnice.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš BonusPax


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
099 2187 616, 091 9259 816 099 2187 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.