OCIJENI
Adresa: Kestenova 5
52446 Kukci
Mobitel:
099 7846 474 099 7846 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://mustarddesignco.hr/
https://www.facebook.com/mustarddesignco/
https://www.instagram.com/mustarddesigncompany/
https://www.linkedin.com/in/matej-mocibob-307a45141/
https://www.behance.net/matejmocibob

Radno vrijeme

:
pon- sub 9:00 – 18:00h
Djelatnosti: Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: Grafički dizajn, vizualni identitet, branding, logo, digitalni marketing, vođenje društvenih mreža, content marketing, newsletter kampanje, web design, dizajn logotipa, dizajn i print posjetnica, etiketa, postera, brošura i kataloga, jelovnika, dizajn i tisak personaliziranih majica, projektiranje rasvjete i light design, ambijentalno osvjetljenje, principi dizajna osvjetljenja, energetski učinkovito osvjetljenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli u Mustard Design Co.! Mi smo tim kreativnih dizajnera i umjetnika sa sjedištem u Poreču u Hrvatskoj i tu smo da vam pomognemo sa svim vašim dizajnerskim potrebama. Specijalizirani smo za niz usluga, uključujući grafički dizajn, digitalni marketing, web dizajn i projektiranje rasvjete.

Naš tim strastveno pruža visokokvalitetna dizajnerska rješenja koja su funkcionalna i estetski privlačna. Fokusirani smo na pronalaženje savršene ravnoteže između kreativnosti i praktičnosti kako bi vaši krajnji rezultat izgledao sjajno i unaprijedio Vaše poslovanje.

U Mustard Design Co., cijenimo otvorenu komunikaciju i suradnju. Želimo s vama raditi na stvaranju nečega na što ćete biti ponosni, a što istinski predstavlja vaš brand. Dakle, hajdemo razgovarati! Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim uslugama i kako vam možemo pomoći da oživite svoje kreativne ideje.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI