OCIJENI

Trebate asistenciju na cesti? TOMC je na raspolaganju!

Objavljeno: 21.2.2022. 14:54

Vozite se, odjednom vam auto staje iz nepoznatog razloga i ne uspijevate ga pokrenuti. U tom trenutku jedino što vam preostaje je da zovete asistenciju na cesti. No. kako znati koja je ona prava?

Ako još uvijek nemate ugovorenu uslugu asistencije na cesti, svakako izaberite kvalitetan autoservis koji će vas spašavati u bilo koje doba dana ili noći. Vučna služba koja radi 24/7, svoje usluge ponudit će vam u bilo koje vrijeme, neovisno o tome radi li se o vikendu, radnom danu ili kasnim večernjim satima. Dodatna prednost je brz izlazak na teren kako biste što prije pokrenuli svoj automobil, maknuli ga s ceste i vratili se svojim obvezama.  

Osim asistencije na cesti, vučna služba je tu kako bi vam otključala automobil kada zaboravite ključeve u autu primjerice ili kada vam se jednostavno isprazni baterija. Pouzdane i sigurne vučne službe brzo će doći na teren, izvršiti dijagnostiku i riješiti situaciju u kojoj ste se našli. 

Kada nađete svoju idealnu vučnu službu, dobit ćete najbolje preporuke za nove zimske gume, novu automobilsku bateriju ili nešto drugo što je potrebno zamijeniti na vašem automobilu. Već kada smo kod dobrih preporuka, naša preporuka za kvalitetnu, brzu i efikasnu asistenciju na cesti je AUTOSERVIS TOMC. S dugogodišnjim iskustvom koje broji više od 30 godina rada,  brzo izlaze na teren i rješavaju problem, neovisno o vremenskim uvjetima ili danu i satu u tjednu. S AUTOSERVISOM TOMC nemate briga – odmah nakon poziva, njihova usluga bit će vam na raspolaganju. Pouzdanijeg asistenta nećete pronaći. 

Brz i kvalitetan servis za potpunu sigurnost na cesti

Sigurnost na cesti ovisi o mnogim faktorima, ali jedan od tih faktora svakako je sigurnost samog vozila. Jedan od načina na koji možete osigurati ispravnost vlastitog vozila jest  redoviti servis. 

Barem jednom godišnje odlučite se na servis vašeg automobila kako biste ga održali u što boljem stanju i prošli tehnički pregled bez poteškoća. Servis je koristan jer uslugom kompletne auto-dijagnostike, možete ustvrditi je li s vašim automobilom sve u redu. Neki dijelovi automobila zahtijevaju godišnji pregled, kao što su servis klime, promjena ulja ili analiza istrošenosti guma. 

Najveća prednost servisa upravo je rana dijagnostika stanja automobila. Ako je s vašim automobilom sve u redu, odlično! Ne morate se brinuti oko ničega. Međutim, ako određeni dijelovi automobila ne zadovoljavaju propisane standarde, (primjerice ručna kočnica ne drži kako bi trebala) dovodite se u opasnost, a i vaš automobil može pretrpjeti veću štetu. 

Servis vam pomaže upravo pripremiti automobil za tehnički pregled. Prije tehničkog pregleda svakako provjerite ručnu kočnicu, svjetla i svjetlosne signale (žmigavce), gume i kontrolnu ploču. No, kako biste bili sasvim sigurni u ispravnost vozila, savjetujemo da ovakve brige prepustite ovlaštenom serviseru koji će ustvrditi je li vaše vozilo sigurno za sudjelovanje u prometu. Ne zaboravite očistiti vaš automobil od smeća, prašine i viška stvari. 

Brz i kvalitetan servis koji će vam omogućiti da budete sigurni u vlastitom automobilu jest AUTOSERVIS TOMC. TOMC će dijagnosticirati potencijalne kvarove, odstraniti ih te pripremiti vaš automobil za tehnički pregled. Odabrat će samo najbolje dijelove za vaš automobil, pregledati ga i dijagnosticirati kvar čim prije moguće te doprinijeti vašoj sigurnosti na cesti.

OCIJENI