Adresa: TRG HRVATSKIH BRANITELJA 1
44250 PETRINJA
Telefon:
044 815 033 044 815 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Trgovina-Goga-652926478194834/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-20 sub: 8-13
Djelatnosti: Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Elektronika - proizvodnja, prodaja i servis
Kućanski aparati, bijela tehnika, tehnička roba
Ključne riječi: bon bon prodajno mjesto - mobiteli petrinja - mobiteli Glina - mobiteli Topusko - maske za mobitel petrinja - maske za mobitel glina - torbice za mobitel petrinja - auto akustika Petrinja - Samsung mobiteli Petrinja - fotoaparati Petrinja - brijaći aparati Petrinja - punjači za mobitel Petrinja - mobitel za starije Petrinja - LED tv - televizori - mali kućanski aparati - Strong - Focus - Tefal - Philips - kućanski aparati Petrinja - servis mobitela - Playstation - joystick
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Trgovina "Goga" otvorila je svoja vrata 02. svibnja 2007. godine, u Petrinji, u samom centru grada.

Ideja nam je bila ponuditi Vam sve što danas nudi tržište moderne tehnologije. Na samom početku, fokus nam je bio na telekomunikacijskim uređajima te audio-video opremi. Kako danas tehnologija brzim korakom ide naprijed, te su tehnološka dostignuća ušla u sve domove i postala nezaobilazni dio naše svakidašnjice, proširili smo ponudu na sve što interesira i zaokuplja tehnološki osvještene ljude, a postalo je sastavni dio života.

NOVOST!
Uz najveću ponudu mobitela i dodatne opreme u Petrinji, a i šire, trgovina GOGA od sada u ponudi ima i male kucanske aparate marke Philips, Focus i Tefal.
Uskoro otvaramo i servis mobitela.

Posjetite i našu Facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
044 815 033 044 815 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.