Adresa: KINKELI 37
52220, Žminj
Mobitel:
092 3846 219 092 3846 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://loryenmetali.weebly.com/info.html
http://www.facebook.com/Loryen-Metali-411221319465302/

Radno vrijeme

:
0-24h
Djelatnosti: Projektiranje, nadzor i održavanje
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Ugradnja i montaža namještaja
Ključne riječi: izrada i montaža metalne galanterije - staklene ograde - inox ograde - Istra ograde - nadstrešnice - aluminijske ograde - alu ograde - montaža
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu Loryen metali!

Loryen metali firma je koja svoje poslovanje temelji na izradi ograda, nadstrešnica, portuna i nautičke opreme. U svome radu koristimo se kvalitetnim materijalima kao što su željezo, aluminij i inox, a  nabavljamo ih kod pouzdanih domaćih i brojnih talijanskih dobavljača.

Naš je obrt specijaliziran za završne građevinske radove i metalnu galanteriju, a naš rad možete vidjeti u fotogalerijama Facebook i web stranice.

Obratite nam se s povjerenjem!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
092 3846 219 092 3846 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.