OCIJENI
Adresa: Foškići 24
52000 Pazin
Telefon:
052 617 143 052 617 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.goldfren.hr
Djelatnosti: Građevinske usluge, gradnja zgrada
Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Građevinarstvo - gradnja, rušenja, nadzor, zemljani radovi
Ključne riječi: niskogradnja, visokogradnja, transport, građevinska firma, građevinska tvrtka, gradnja kuća, gradnja objekata, skladištenje građevinske opreme,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt Goldfren iz Pazina svojim klijentima već više od 25 godina nudi usluge vezane uz građevinu, niskogradnju i transport.

S radom je obrt započeo 1993. godine, kada njegov vlasnik i osnivač Elvis Aničić započinje proizvodnju i prodaju dijelova za motorna vozila. Godine 1995. obrt se počinje razvijati kupnjom kamiona, te se kreće s uslugama prijevoza čime Goldfren dobiva još jednu u nizu usluga koje pruža.

U godinama koje su uslijedile, obrt se nastavio razvijati i prilagođavati sve prisutnijoj modernizaciji te, u skladu s tim, nabavlja novu opremu i strojeve, što omogućuje profiliranje u poznatu i stabilnu tvrtku na ovom području; 1997. godine kreće se sa zemljanim radovima, a 2000. godine s niskogradnjom.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
052 617 143 052 617 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI