OCIJENI
Adresa: Ilirska ulica 49
31326 DARDA
Mobitel:
099 3326 268 099 3326 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.b1-media.hr

Radno vrijeme

:
8:00-18:00
Djelatnosti: Marketinška agencija, marketing agencija
Ključne riječi: Marketing, digitalni marketing, vođenje društvenih mreža, content, copywriting, oglašavanje, Facebook ads, Instagram ads, Google ads, izrada web stranica, offline marketinške aktivnosti, dizajn, event management
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Specijalizirani smo za pružanje prilagođenih marketinških rješenja tvrtkama svih veličina i djelatnosti. S timom iskusnih profesionalaca i strašću da pomognemo našim klijentima da uspiju, posvećeni smo postizanju rezultata koji nadilaze očekivanja.

Naše usluge uključuju:

  • Digitalni marketing (SEO, PPC, marketing na društvenim mrežama itd.)
  • Marketing sadržaja (blogovanje, infografika, video produkcija, itd.)
  • Brendiranje i razvoj identiteta
  • Marketinška strategija i planiranje

Shvaćamo da je svaki posao jedinstven i da ima svoje izazove. Zato svakom projektu pristupamo po mjeri, blisko surađujući s našim klijentima kako bismo razumjeli njihove potrebe i ciljeve. Naš je cilj pomoći našim klijentima da razviju svoje poslovanje, povećaju vidljivost na mreži i izgrade snažnu prisutnost robne marke.

Ako tražite pouzdanog marketinškog partnera usmjerenog na rezultate, ne tražite dalje. Kontaktirajte nas danas da zakažete konzultacije i vidite kako možemo pomoći vašem poslovanju da uspije, a više informacija pronađite na našoj web stranici.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
14.02.2023. 19:23 | KORISNIK: projectfuturaos

5/5, brzina, znanje, kvaliteta. Nema dalje

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI