Adresa: Vrisovci 23
21310 Omiš
Telefon:
021 400 103 021 400 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 1918 867, 098 211 705 098 1918 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.interpanel.hr/

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Kuhinja - namještaj, oprema, posuđe i pribor
Drvo, drvni i pluteni proizvodi i materijali
Ključne riječi: namještaj po mjeri - kuhinje po mjeri od drva - izrada ureda po mjeri od drva - obrada drva kerrock i corian - izrada ormara - izrada šankova - drvena stepeništa - brodski namještaj -dnevni boravci -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće INTERPANEL d..o.o  specijaliziralo se za izradu namještaja po mjeri, kako namještaja za domaćinstvo, tako i uredskog namještaja, stubišta, galerije, terase restorana i kafića, upotrebom svih vrsta materijala dostupnih na tržištu.

Koristimo puno drvo, iveral, mediapan lakirani,furnirane ploče, Corian, KERROCK itd., koristeći pri tom, najkvalitetnije spojne i ukrasne materijale.
Svaku ideju ili želju kupca pretočimo u 3D prikaz uz specifikaciju materijala i boja po želji kupca.


U našem novom programu izrađujemo i montiramo sve vrste vrata i dovrataka (sobna, ulazna i protuprovalna).Koristimo puno drvo svih vrsta, a po želji kupca možemo koristiti i mediapan za lakirane dovratke i vratnice, kao i jeftiniju varijantu od iverala.U našem programu imamo dovratke sa ravnim i zaobljenim lajsnama.

Za sve dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama kontaktirajte nas putem telefona i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 400 103 021 400 ... - Klikni za broj
Mobitel:
098 1918 867, 098 211 705 098 1918 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.