Adresa: Zagrebačka 140
44318, Gornja Gračenica
Telefon:
044 657 173 044 657 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 16h
Djelatnosti: Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Ključne riječi: instalacije voda - plin - grijanje - instalacija i ugradnja kotlovnica - centralna grijanja - vodovodne instalacije - plinske instalacije - montaža bojlera - nabavka i ugradnja potrebnih elemenata za instalaciju i/ili ugradnju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Nudimo visokokvalitetne usluge instalacija, ugradnje i montaže svega što je potrebno za neometan i ugodan boravak u vašem domu ili poslovnom prostoru. Vršimo instalacije vode, plina i grijanja, kao i montaže bojlera.
Ovdje smo za vas kako bismo nabavili, a potom i ugradili potrebne elemente za instalaciju i ugradnju. Dugogodišnje iskustvo u našoj djelatnosti omogućilo nam je ostvariti velik broj zadovoljnih klijenata.

Obratite nam se s povjerenjem i prepustite svoj prostor u naše stručne ruke!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
044 657 173 044 657 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.