OCIJENI
Adresa: Mihaljekov Jarek 87
49000, Krapina
Mobitel:
098 455 872 098 455 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://galos-promet.weebly.com/

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Metalna galanterija, željeznarija
Ključne riječi: proizvodnja čavala - prodaja vijaka - izrada laganih konstrukcija - izrada ograda - izrada nosača za mreže protiv tuče - izrada armature za mreže protiv tuče
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka GALOS-PROMET d.o.o. osnovana je 1991. godine u Krapini. Tvrtka se bavi proizvodnjom čavli i prodajom vijaka te izradom laganih konstrukcija, ograda i nosača za mrežu protiv tuče. Radimo na području cijele Hrvatske.

Nosači za postavu mreže izrađeni su od cijevi 20/20 i potom vruće cinčani. Izrađuju se prema širini mreže koja se može upotrijebiti u odnosu na širinu redova u vinogradu, za pokrivanje dva ili tri reda vinograda.

Armatura za postavu mreže izrađena je tako da mrežu nije potrebno skidati nego se sprema na krajnji ili srednji nosač pri čemu nije potrebno skidati spojne vezice.


Obratite nam se sa punim povjerenjem za više informacija putem telefona ili emaila.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 455 872 098 455 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI