OCIJENI
Adresa: Risvica 1
49295, Kumrovec
Telefon:
049 550 747 049 550 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zelenjak.com/kontakt/

Radno vrijeme

:
Pon, sri, čet, ned: 08:00 – 22:00 Pet: 08:00 – 23:00 Sub: 08:00 – 24:00
Djelatnosti: Kamp, turističko naselje, odmaralište, izletište
Ključne riječi: Villa Zelenjak - odmorište - priroda - Zagorje - Kumrovec - odmor - relaksacija - izletište - restoran - pansion - wellness - degustacije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Villi Zelenjak Vendek

Davne 1938. godine djed Ivan i baka Josipa sagradili su i otvorili malu gostionicu u tada već znamenitom Zelenjaku, po kojem je  dobila ime.

Djed se bavio eksploatiranjem kamena iz svoga kamenoloma i imao malu vapnenicu u kojoj se proizvodilo vapno, kojim se opskrbljivao ovaj kraj. Istovremeno u neposrednoj blizini, Braća hrvatskog Zmaja i žitelji ovoga kraja, podigli su spomenik hrvatskoj himni ”Lijepa naša”, koju je na ovom mjestu ispjevao Antun Mihanović. Taj događaj ujedno je i bio razlog više da se obitelj posveti razvoju ugostiteljstva.

U kratkom roku Zelenjak je postao okupljalište trgovaca i gospodskog staleža iz malog gradića Klanjca koji je u to vrijeme bio poznat kao gospodarsko i kulturno središte Hrvatskog zagorja. Djed je također bio glazbenik te je sa svojom obitelji organizirao razne balove koji su se ljeti održavali na livadi uz rijeku Sutlu.

Tradicija ugostiteljstva u obitelji prenosi se sa koljena na koljeno, neprekidno je još od 1938.g.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 550 747 049 550 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI