OCIJENI
Adresa: I. G. Kovačića 13
49000, Krapina
Telefon:
049 373 745 049 373 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vrtic-malikaj.hr/
Djelatnosti: Dječji vrtić, jaslice, čuvanje djece
Ključne riječi: vrtić - djeca - sigurnost - igra - sreća - dječji vrtić - dječji vrtić krapina
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dječji vrtić Mali Kaj osnovan je u prosincu 2000. godine, a s radom je započeo 14. studenog 2003. godine.

Vrtić ima tri objekta na adresama I. G. Kovačića u Krapini, Prigorje Brdovečko u Zaprešiću  i  Podgora Krapinska  u Krapini. U vrtić je u tijeku godine upisano u prosjeku oko 130 djece, a broj upisane djece se tijekom godine mijenja, zavisno o potrebama roditelja i djece. S djecom rade odgojiteljice i stručni suradnici po pozivu i potrebi.Svi programi u svom središtu imaju dijete i njegove potrebe te ih kreiramo pomno prateći interese i potrebe djece, te njihove individualne karakteristike kao i interese roditelja korisnika usluga. Posebnu pozornost posvećujemo djeci jaslica i vrtića u periodu prilagodbe, početkom rujna, a i tijekom godine ako se radi o novoupisanoj djeci. Iskustvo je pokazalo da prilagodbu olakšava postupni  dolazak, kraći boravak djeteta i boravak, uz odgajatelja, jednog od roditelja novog djeteta u skupini.

Za uspješan odgoj djeteta značajan je odnos obitelji i ustanove, obitelji i vrtić u utjecaju na dijete međusobno se povezuju i isprepliću. U tom odnosu važna je podjela odgovornosti i različitih nadležnosti. U našem vrtiću posebno mjesto u radu zauzima građenje profesionalnih, suradničkih i partnerskih odnosa s roditeljima. U tom kontekstu osobit trud ulaže se u stvaranje osobno i socijalno potkrepljujućih situacija za aktivnu i ravnopravnu interakciju i komunikaciju odgojitelja i roditelja.

Ovdje smo zbog djece i za djecu kojoj želimo omogućiti sigurno i poticajno okruženje za rast i razvoj!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 373 745 049 373 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI