OCIJENI
Adresa: Frana Galovića 1B
49000, Krapina
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
049 373 630 049 373 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dragec-promet.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Ključne riječi: autoškola - auto škola Krapina - autoškola Krapina - upisi u autoškolu - vozački ispit - vozačka dozvola - online testovi - promet - prometni znakovi - digitalna učionica - video škola
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

"Dragec-Promet" Krapina, autoškola i usluge je obrt čija je osnovna djelatnost osposobljavanje kandidata za vozače : A1, A2, A i B kategorije s tradicijom od 2003. godine.

Na ovim ćete dijelovima stranice naći osnovne podatke o našoj lokaciji i kontaktima kako biste nas što lakše mogli pronaći ili kontaktirati. Također možete upoznati naše stručno osoblje, te vozila za obuku kandidata za vozače.

Vlasnik autoškole, stručni voditelj, predavač PPSP-a, strukovni učitelj vožnje - instruktor A, B, C i E kategorije Dragutin Obadić dipl. ing.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
21.02.2020. 08:12 | KORISNIK: nnemetba

Sjajna autoškola. Instruktori odlični i stvarno se potrude da vam prenesu znanje.

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
049 373 630 049 373 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI