OCIJENI

O nama

Objavljeno: 22.10.2018. 16:01

Stručnjaci smo na području instalacija i servisa grijanja, plina, klimatizacije te vodovoda i kanalizacije. Poslujemo već dugi niz godina, od 1983.

Specijalizirani smo u domeni instalacija i građevinarstva. Osnovne djelatnosti koje pružamo su izrada instalacija grijanja i klimatizacije, plinskih instalacija, vodovoda o odvodnje te ovlašteno servisiranje plinskih trošila.

Naš tim sastoji se od iskusnih ljudi koji svojom profesionalnošću vrše najkvalitetnije montiranje, servisiranje i održavanje spomenutih sustava. Svakodnevnom edukacija zaposlenika nastojimo pratiti tren tehničkih inovacija u istarskim i servisnim poslovima.

osiguravamo dobavu kvalitetnog i tehnološki suvremenog proizvoda po europskim standardima te sigurno i optimalno korištenje bilo kojeg sustava, a ugrađujemo samo materijala i opremu provjerenih proizvođača radimo na poboljšanju naših usluga tako da iste kvalitetom ne odskaču od zahtjeva nama najbližeg europskog tržišta no da opet budu ekonomski dostupne našim korisnicima.

U sklopu naših usluga pružamo Vam stručna savjetovanja i nudimo cjelovita rješenja. Pomažemo vam oko odabira materijala je najbolje značenja izvršavanja radova. Naravno, našu kompletnu uslugu u potpunosti prilagođavamo Vašim željama i potrebama.

Za više o nama posjetite našu web stranicu


OCIJENI