OCIJENI
Adresa: Petefi Šandora 30
48317 Legard
Telefon:
048 835 411, 048 835 138 048 835 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.instalacije-horvat.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Voda, plin, grijanje - instalacija, servis
Klima, rashladni uređaji
Solarna energija, solarno grijanje i oprema
Ključne riječi: centralno grijanje, solarno grijanje, instalacije, vodovod, plin, klimatizacija, kanalizacija, servis, građevinarstvo, ovlašteni servis za bosch, vaillant, buderus, viessmann, weishaupt, instalacije horvat
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Stručnjaci smo na području instalacija i servisa grijanja, plina, klimatizacije te vodovoda i kanalizacije. Poslujemo već dugi niz godina, od 1983.

Specijalizirani smo u domeni instalacija i građevinarstva. Osnovne djelatnosti koje pružamo su izrada instalacija grijanja i klimatizacije, plinskih instalacija, vodovoda o odvodnje te ovlašteno servisiranje plinskih trošila.

Naš tim sastoji se od iskusnih ljudi koji svojom profesionalnošću vrše najkvalitetnije montiranje, servisiranje i održavanje spomenutih sustava. Svakodnevnom edukacija zaposlenika nastojimo pratiti tren tehničkih inovacija u istarskim i servisnim poslovima.

osiguravamo dobavu kvalitetnog i tehnološki suvremenog proizvoda po europskim standardima te sigurno i optimalno korištenje bilo kojeg sustava, a ugrađujemo samo materijala i opremu provjerenih proizvođača radimo na poboljšanju naših usluga tako da iste kvalitetom ne odskaču od zahtjeva nama najbližeg europskog tržišta no da opet budu ekonomski dostupne našim korisnicima.

U sklopu naših usluga pružamo Vam stručna savjetovanja i nudimo cjelovita rješenja. Pomažemo vam oko odabira materijala je najbolje značenja izvršavanja radova. Naravno, našu kompletnu uslugu u potpunosti prilagođavamo Vašim željama i potrebama.

Za više o nama posjetite našu web stranicu


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
048 835 411, 048 835 138 048 835 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI