OCIJENI
Adresa: Josipa Kucela 8
48350, Đurđevac
Telefon:
048 897 857 048 897 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poklon-dobra-ideja.hr
http://www.facebook.com/PoklonDobraIdeja/
Djelatnosti: Papirnica, knjižara i umjetnine
Promotivni proizvodi
Uredski i školski pribor
Ključne riječi: pokloni za krštenja - pokloni za vjenčanja - pokloni za diplomu - pokloni za Krizmu - pokloni za Pričest - poslovni pokloni - pokloni za najmilije - prigodni pokloni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Poklon dobra ideja je obrt za izradu suvenira – suhoparno, zar ne?

Da, ali taj obrt su ljudi – to sam ja, Željka Lukanec. Ja sam ona koja prima vaše narudžbe, dopisuje se s vama i dogovara detalje oko vaše narudžbe. Ja sam ona koja mora osmisliti kako vašu ideju sprovesti u djelo.

Nisam sama, Poklon dobra ideja je i moja obitelj – suprug, kćer i sin. I svi oni na neki način rade na vašem naručenom proizvodu. Ali to nije sve! I Valentina, Marina , Klaudija i Matej su dio tima, a Jelena trenutno čuva svoju bebicu. Svi oni daju veliki doprinos da vi svoju narudžbu dobijete što prije.

I zato znajte da vaš odabrani proizvod nije samo kutija, okvir za fotografiju, ili nešto treće. Taj proizvod je mnogo više. Puno nas je ostavilo svoj trag na njemu, jer, kada kupujete u Poklon dobra ideja, kupujete ručni, 100% Hrvatski proizvod napravljen sa puno strpljenja i ljubavi.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
048 897 857 048 897 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI