OCIJENI
Adresa: M.P Miškine 70
48000 Koprivnica
Telefon:
048 621 258 048 621 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Osiguranje - društva, zastupanje
Ključne riječi: zastupanje u osiguranju koprivnica, zastupanje u osiguranju, prodaja osiguranja, prijava šteta, procjena šteta, prijava i procjena šteta u osiguranju,pokriće u osiguranju
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Garanta d.o.o. je zastupnik za osiguranje iz Koprivnice. Smješteni smo na adresi M.P. Miškine 70. Bavimo se zastupanjem u osiguranju, prodajom osiguranja, te prijavom i procjenom štete.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
048 621 258 048 621 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI