Adresa: Opatička 5
48000, Koprivnica
Mobitel:
097 7779 290, 098 9019 292 097 7779 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.vargovic-jdoo.hr

Radno vrijeme

:
Pon. - pet: 08:00 - 16:00
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo- računovodstvo - vođenje glavne knjige - vođenje poslovnih knjiga - poslovno savjetovanje - knjiženje ulaznih i izlaznih računa - vođenje blagajne - izrada završnih računa - izrada bilance
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Knjigovodstva VARGOVIĆ.

Dugogodišnje poslovanje u vođenju poslovnih knjiga garancija je kvalitete i pouzdanosti za veliki broj komitenata koji su nam dali svoje povjerenje i mi ga svojim savjesnim postupanjem opravdavamo.

Kvalitetan i pouzdan knjigovodstveni servis je ključan u napretku i razvoju Vašeg poslovanja jer usklađenost vaših poslovnih knjiga sa zakonom jedan je od temelja uspjeha.Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila i posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7779 290, 098 9019 292 097 7779 ... - Klikni za broj
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.