OCIJENI
Adresa: Gorička 92
48000, Koprivnica
Telefon:
048 622 900 048 622 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://bajer-kc.hr

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 7 - 15
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: vođenje poslovnih knjiga, ksenija pehnec, koprivnica, knjigovodstveni servis, knjigovodstvene usluge, pdv, knjigovodstvo za obrtnike, knjigovodstvo za j.d.o.o. ,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

  Tvrtka Bajer d.o.o. osnovana je 1994. godine u Koprivnici. Svojim dugogodišnjim iskustvom jamčimo kvalitetu, fleksibilnost i pouzdanost.

Knjigovodstvene usluge pružamo pravnim osobama, obrtima i slobodnim zanimanjima te obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Redovito i ažurno pratimo novosti i promjene zakonske regulative o čemu na vrijeme obavještavamo svoje klijente.

Nudimo usluge savjetovanja vezane uz porezna pitanja. Poduzetnik stoga nema obavezu pratiti zakonske propise već se može usredotočiti na svoj primarni posao, aktivnosti i obveze. Ukoliko kao pravna ili fizička osoba imate vlastito računovodstvo možete nam se obratiti za savjet.

Naši klijenti pravovremeno su obaviješteni o svim promjenama vezanim uz poslovanje i u svakom trenutku nam se mogu obratiti za savjet.

Fleksibilnim radnim vremenom prilagođavamo se klijenut. Preuzimamo poslovnu dokumentaciju i izvan radnog vremena ako to stranki odgovora, a isto tako nudimo mogućnost dolaska po poslovnu dokumentaciju u poslovni prostor stranke.

U našem knjigovodstvenom servisu gradimo dugoročne poslovne odnose s našim klijentima jer smo uvjereni kako je potpuno povjerenje i međusobna suradnja jedini pravi temelj poslovnih odnosa.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI