OCIJENI
Adresa: Ivana Generalića 3
48000 Koprivnica
Telefon:
048 671 671 048 671 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://obrt-arkus.hr/home

Radno vrijeme

:
pon-pet 8-16 h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo Koprivnica - računovodstvo koprivnica - priprema i vođenje eu projekata - izrada poslovnih planova i studija - obračun pdv-a - obračun plaća - financijsko savjetovanje - vođenje poslovnih knjiga - konzalting -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Obrt Arkus je specijaliziran za pripremu i provedbu projekata koji se prijavljuju na natječaje za EU i nacionalne fondove, financijsko savjetovanje, knjigovodstvo i ostale administrativne usluge. Obrt je osnovan 2014. godine. Osnivač i vlasnik obrta je Vedran Dudaš po struci magistar ekonomije.

Cilj našeg poslovanja je pružanje visoko kvalitetnih konzultantskih usluga iz područja poljoprivrede i poduzetništva te pružanje stručnih i pouzdanih savjeta i usluga financijskog savjetovanja i knjigovodstva.

Kontinuiranim edukacijama i usavršavanjima konstantno nadograđujemo svoje znanje, što rezultira zadržavanjem kvalitete naših usluga i omogućava nam proširenje područja koje obuhvaćaju naše usluge.

Uspješno surađujemo i sa nekoliko vanjskih suradnika s bogatim iskustvom u području financijskog savjetovanja, projektiranja i poljoprivrede, kako bismo mogli pružiti što kvalitetnije usluge na zadovoljstvo naših klijenata.

Kontaktirajte nas s povjerenjem.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
048 671 671 048 671 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI