Adresa: Mire Bano 15/A
48000, Koprivnica
Telefon:
048 634 664 048 634 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Djelatnosti: Građevinska poduzeća i obrti
Građevinske usluge, gradnja zgrada
Ključne riječi: građevinske usluge po sistemu ključ u ruke, kompletno uređenje interijera, uređenje okoliša, uređenje fasada, adaptacija stambenih objekata, adaptacija poslovnih objekata
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Betaprom d.o.o. osnovana je 2002. godine i trenutačno zapošljava 10 djelatnika.

Ima dugogodišnje iskustvo u gradnji kuća i objekata te preuzima i obavlja gradnju po sistemu ključ u ruke uz uređenje kompletnog interijera sa svim pratećim radovima od uređenja fasada po energetskim certifikatima.

Tvrtka kvalitetno obavlja adaptacije objekata kao i završno i kompletno uređenje okoliša.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
048 634 664 048 634 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.