OCIJENI

Što trebate imati na umu kod održavanja vikendica

Objavljeno: 22.7.2021. 9:39

Imati vikendicu zaista je odlična stvar. Pobjeći od vreve gradskoga života, odmoriti se i uživati u prirodi prava je idila. Ipak, održavanje vikendice vrlo često nam predstavlja znatan napor i problem. Udaljenost od mjesta stanovanja, poslovne obaveze i općeniti manjak vremena često rezultiraju neuređenim travnjacima i neobrađenim cvjetnjakom. Neuređena okućnica ostavlja krivi prvi dojam i vrlo je važno održavati je urednom. Ipak, kada to ne možete napraviti samostalno, ne očajavajte, nego odmah pozovite ekipu iz firme Kralj usluge – oni će za vas urediti okućnicu, pokositi travu, ošišati živicu, oblikovati grmlje, ali i sve ostalo što je potrebno kako bi vaša okućnica ponovno zablistala!
Konstantnost

Za urednu okućnicu nužna je konstantnost u održavanju. Čak i jedan mjesec nebrige i nekošenja trave, rezultirat će pojavom neželjena korova koju zasigurno ne želimo vidjeti u svojemu vrtu. Ako nemate vremena voditi konstantnu brigu, pronađite nekoga tko to može napraviti za vas. Kralj usluge vodit će brigu oko vaše okućnice čak 12 mjeseci! Osim redovite košnje i održavanja zelenila, oni će za vas provjeriti i stanje vode i struje, kao i brinuti se oko provjetravanja prostora. To znači da ćete kroz cijelu godinu i u svim vremenskim uvjetima moći biti sigurni da je vaša oaza mira u najboljim rukama.
Poslovi oko travnjaka

Košnja cijelog travnjaka je zabavna dok ne postane teret i briga pri svakom posjetu vikendici, čime vaš odmor prerasta u umor, osobito ako je riječ o travnjacima većih površina. Ipak, osim košnje, važno je i održavanje faune travnjaka. Kralj usluge za vas će svakako odraditi jednu vertikulaciju travnjaka tijekom proljetnih mjeseci, a vodit će brigu i oko dohrane i dosijavanja. Sjajno, zar ne?

Briga oko vrta

Miris crvenih ruža, tulipana ili tek procvalih stabala trešanja jedna je od prvih asocijacija na mir. Iako je sve cvijeće predivno i daje poseban estetski ugođaj okućnice, zahtijeva mnogo vremena utrošenog u brigu o njemu. Sadnja, odabiranje idealnih uvjeta, zalijevanje, odabir prave zemlje – samo su neki od poslova vezanih uz održavanje cvjetnjaka. Ipak, bez cvijeća naša vikendica nikada ne bi bila tako lijepa, zar ne? Srećom, zaposlenici Kralja usluge vodit će brigu o tome da vaša vikendica i dalje bude predivna i okupana u mirisima vašeg najdražeg cvijeća!

OCIJENI