Adresa: Donje Mekušje 28
47000 Karlovac
Mobitel:
091 5087 271 091 5087 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.karmes.hr

Radno vrijeme

:
Karlovac: 
pon - ned: po dogovoru

Zagreb: 
pet-ned: 7-14
pon-čet: po dogovoru
Djelatnosti: Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: domaći odojak - janjetina s ražnja - priprema i dostava mesa za vjenčanja, krstitke, rođendane i ostale svečanosti
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Karmes d.o.o. je mlada firma koja je na tržištu prisutna od 2004. godine. Naša tradicija proizašla je iz dugogodišnje mesarske branše naših predaka.

Firma samo koja broji tri stalna zaposlenika uz nekoliko sezonskih djelatnika. Specijalizirani smo za za pripremu i pečenje mesa na ražnju.

Isključivo smo orijentirani na sirovinu iz domaćeg uzgoja. Obiteljska poljoprivredna gospodarstva širom Karlovačke i Bjelovarsko-bilogorske županije naš su jedini izvor sirovine u nabavi odojaka, janjaca i jarića.

Uslužujemo mnoge restorane u Karlovcu i Zagrebu za potrebe svadbenih svečanosti, krstitki te drugih veselica.
Isporuka se vrši u točno dogovoreno vrijeme od 0-24 sata prema potrebi.

Isporuka za domaćinstva nam je uža specijalnost, također od 0-24 sata i prema narudžbi. Serviranje je moguće prema dogovoru.

Zbog izrazito povećanog obujma posla povodom nadolazećih božićnih blagdana, molimo za razumijevanje prilikom dogovaranja naših usluga i narudžbi.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5087 271 091 5087 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.