Adresa: Kupinec 209 B
10450, Jastrebarsko
Mobitel:
091 5610 849 091 5610 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/GRAF-obrt-za-uslu%C5%BEne-djelatnosti-u-gra%C4%91evinarstvu-2058943277681477/

Radno vrijeme

:
Pon - Pet: 7 - 15
Djelatnosti: Građevinarstvo - završni radovi
Građevinska poduzeća i obrti
Podne i zidne obloge
Ključne riječi: knauf - keramika - suha gradnja - zidanje pečenjara - zidanje roštilja - zidanje sa starom ciglom - uređenje dvorišta- popločavanje staza -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu GRAF, obrt za uslužne djelatnosti u građevinarstvu.

Nalazimo se u Jastrebarskom, a naše usluge su dostupne na području Zagreba i županije. Dugogodišnjim radom stekli smo zavidno iskustvo te smo spremni odgovoriti na sva vaša pitanja vezana za završne radove.
Svoje bogato iskustvo stekli smo radom u inozemstvu.

Ako želite promijeniti prostor s novom bojom ili se poigrati s knaufom te keramikom tu smo za Vas. Kontaktirajte nas!

Cijene izrade projekta nisu fiksne i obično se ponude tek kada se uvidi koje zahvate u kući/stanu/dvorištu treba napraviti, ovisno o arhitektonskom studiju i složenosti radova. Vječna je dilema treba li sav posao prepustiti istom majstoru i njegovoj ekipi,no straha uz obrt Graf nema.

Pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5610 849 091 5610 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.