OCIJENI
Adresa: Petra Preradovića 102
43500
Telefon:
043 332 276 043 332 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://https://vsdaruvar.hr
Djelatnosti: Veterinarska ambulanta, veterinarska ljekarna
Ključne riječi: veterinarska stanica Daruvar - veterinar - veterinarska stanica - cijepljenje protiv bjesnoće - mikročipiranje - cijepljenje životinja protiv zaraznih bolesti - zaštita od parazita - anestezija životinje - stomatologija životinje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Veterinarskoj stanici Daruvar

Veterinarska stanica Daruvar je sa svojim radom započela davne 1949. Od tada pa do danas  nastojala je proširiti spektar svojih usluga kako bi pratila sve izazove  razvoja veterinarske medicine.  Stalno organiziranom službom,  sedam dana u tjednu, naš  stručni tim je uvijek  spreman pomoći. 

Naši doktori veterinarske medicine godinama su se usavršavali  kako bi mogli pružiti kvalitetnu uslugu skrbi i liječenja konja, goveda, svinja, ovaca, koza i neizostavnih kućnih ljubimaca. U Veterinarskoj stanici je uspostavljen i sustav kvalitete o čemu govori certifikat HRN EN ISO/IEC 17020.

Bilo da se radi o preventivi namijenjenoj  podjednako kućnim ljubimcima, konjima i farmskim životinjama, kao i liječenju i kirurškim zahvatima, stručni tim Veterinarske stanice Daruvar nudi usluge koje se temelje na suvremenim načelima veterinarske medicine.

Brojne životinje koje smo izliječili kao i brojni klijenti  kojima smo ispunili očekivanja, čine nas ponosnima, jer upravo  je njihovo zadovoljstvo odraz kvalitete  naših usluga.

Na našim ćete stranicama pronaći sve informacije o našoj  tvrtki, našem timu kao i spektru usluga koje pružamo uzgajivačima domaćih životinja kao i vlasnicima kućnih ljubimca. Bit će tu i pregršt savjeta, preporuka i aktualnosti. Nastojat ćemo vas svakako upoznati i s aktivnostima i akcijama  koje su namijenjene upravo vama, našim cijenjenim klijentima.

Rado ćemo odgovoriti na sve vaše upite. Posebno će nas radovati i vaše sugestije, komentari i mišljenja. Ukoliko trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte elektronskom poštom, telefonom ili nas jednostavno posjetite u našem sjedištu na adresi. 

Posjeitte našu web stranicu!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 332 276 043 332 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI