Adresa: Vrtna 17
40305, Nedelišće
Telefon:
040 821 977 040 821 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kis-info.hr/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8-16
Djelatnosti: Elektromaterijal, Elektromehanika
Ključne riječi: Automatika za sušare, komore za sušare, PC- kontrola i upravljanje , PLC nadzor s grafikonim, Varaždin,Bjelovar,Koprivnica,Prelog,proizvodnju industrijske elektronike, servisiranje industrijske elektronike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

PLC u profilirkama, štancama ili savijačicama profila

Potrebni su vam moderniji strojevi, koji su preskupi, unaprijedite svoje strojeve za savijanje, probijanje ili rezanje limova, našim PLC-om, koji vaš stroj pretvara u CNC stroj. Ugradite regulatore brzine motora u strojeve koji su vam prespori ili prebrzi. Potpuna kontrola i upravljanje s programskim rješenjima KIS-automatik. Mogučnost pospremanja podataka o tijeku procesa na Vaš PC i prikaz u obliku grafikona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
040 821 977 040 821 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.