OCIJENI
popust 10%

Violetta - tematski rođendan

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 10.02.2017. 18:06

Djeca su pravi i iskreni obožavatelji. Oni kada vole neki crtić ili seriju, većina njihovih stvari sadrži sliku omiljenog lika.
Naravno, rođendan također mora biti tematski. Čaše, tanjuri, salvete, stolnjak, a na kraju i torta sa JESTIVOM slikom, koja je središnji doživljaj samog rođendana. Sve to sa omiljenim likovima.

U ovom slučaju, to je Violetta, a sve potrebno možete nabaviti u našim trgovinama. Na jestivu pokrivku za tortu možemo i napisati što god poželite, a gotova je za svega par minuta 🎂🎉🎈🎁...
Pišite nam na marijana@dalia-bjelovar.hr ili nas posjetite u našim trgovinama u Zagrebu u Palinovečkoj 19b ili u Bjelovaru u Franjevačkoj 9....vidimo se :)

http://dalia-bjelovar.hr/ukrasi-za-torte/cijena/jestive_pokrivke/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI