OCIJENI
popust 5%

Šećerne figurice Frozen - ukrasi za tortu

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 24.03.2016. 13:44

U specijaliziranoj trgovini Dalia, u Palinovečkoj 19b, na Vrbanima pronaći ćete veliki izbor šećernih ukrasa za torte i kolače, jestivih pokrivki i pratećeg asortimana.
Ako želite sami dekorirati tortu za svoje najdraže, svakako svratite do nas, jer ćete u našoj ponudi sigurno pronaći sve što trebate za kreiranje cijele rođendanske priče.

Dalia Zagreb, Palinovečka 19b, tel: 01/3872 771. Posjetite nas i u Bjelovaru u Franjevačkoj ulici br. 9. Tel: 043/220-436

http://dalia-bjelovar.hr/ukrasi-za-torte/cijena/sheerne_figurice/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI