OCIJENI
popust 12%

Rekviziti i zezalice za djevojačku večer

Akcija je završila

1 pregleda/dan | Objavljeno: 06.05.2018. 10:41

Kuma ste i organizirate djevojačku večer? Tada svakako trebate šaljive rekvizite koji će Vam pomoći da ta večer svima ostane u sjećanju kao jedna od najluđih.
Pogledajte našu ponudu, izaberite što Vam treba, isprintajte kupon s popustom i dođite u neku od naših trgovina ili naručite mailom na dalia.partyshop@gmail.com i poslat ćemo Vam naručeno na kućnu adresu.

Dalia trgovine; Bjelovar, Gundulićeva 6 i Zagreb, Palinovečka 19b, Vrbani 3

http://www.dalia-partyshop.hr/k/djevojacka-vecer

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI