OCIJENI

Pozivnice i zahvalnice za vjenčanje

0 pregleda/dan | Objavljeno: 18.07.2017. 10:27

Vjerujem da u svojim mislima vidiš svoje vjenčanje do najmanjeg detalja. Ti znaš, da je to ona prava životna odluka...da je ON onaj pravi. On je tvoja velika ljubav, pored njega si ti ti i voliš taj mir u sebi kada misliš na vašu ljubav.

Moje ime je Marijana i ja sam tu da taj mir u sebi sačuvaš i za svoje vjenčanje. Jer znam što danas znači nedostatak vremena, što znači dobiti pomoć i podršku, da možeš realizirati svoje snove i zbog toga smo tu za vas dvoje. Kako? Tebi i tvojoj ljubavi, nudimo puno proizvoda i usluga koje vam trebaju kako bi taj dan dočekali spremni i smireni. Znamo da ti je svaki detalj bitan i zato se ja i moj tim želimo pobrinuti za one detalje za koje ne želimo, da ti o njima moraš razmišljati.

Uz tebe smo od naručivanja pozivnica, priprema za lude djevojačke i momačke večeri, pa do samog velikog dana kada sve treba biti kao u tvojim mislima i srcu kad si zamišljala svoje vjenčanje.
Dođi do nas, sama ili sa budućim mužem, reci sve što ti je u mislima, a ja ti obećajem, da znam odlično slušati i čitati između redova i zajedno ćemo napraviti najbolji plan za vaše vjenčanje.

Što je tvoj zadatak napraviti do vjenčanja? Budi sretna – pričaj sa mnom, kaži mi što želiš, nemoj ništa zadržavati u sebi – odluči koja je tema i boja tvog vjenčanja – vidi koliko ćete ljudi pozvati...
Piši mi na marijana@dalia-bjelovar.hr, pa da vidimo, ako ima kemije između nas, da taj životni projekt napravimo zajedno ...
Dalia, Palinovečka 19b, Zagreb i Franjevačka 9, Bjelovar

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI