OCIJENI
popust 15%

Kalupi za kolačiće od đumbira

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 08.12.2016. 00:00

Ukrašavanje gingerbread kolačića može biti prava igra za Vas i djecu. Pustite mašti na volju i obucite ih u različite boje, nacrtajte im razne izraze lica ili ih oblikujte u šaljive poze.
Njima možete ukrasiti božićno drvce ili ih prigodno zamotati i pokloniti gostima.
Pripremili smo za Vas kalupe za mušku i žensku verziju kolačića. U pakiranju su u dvije veličine, pa možete izraditi cijelu Gingerbread family.

Da bi došli do nas, morate doći do Point Shopping centra na Vrbanima. Iza centra koji podsjeća na švicarski sir (zbog svojih rupica) skrenite u prvu ulicu lijevo, i odmah nakon zgrade centra smo Vam mi vrata do PBZ-a. Ulica je Palinovečka 19b. Ako uključite navigaciju odvest će Vas na drugi kraj ulice, zato slijedite ovaj moj mali putokaz :). Očekujemo Vas, dobro nam došli!

https://www.facebook.com/slavimo.zivot.zajedno/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI