OCIJENI
popust 10%

Božićne balon dekoracije

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 24.12.2016. 11:48

Prosinac je mjesec darivanja. Sezonu otvara Sv. Nikola i prvo darivanje najmlađih. Ima i pomagače Snjegovića i Rudolfa. Pripremili su mnogo poklona i jedva čekaju da djeca dođu i radosno preuzmu svoje poklone.

P.S. Ako želite i vi malo ove čarolije prenijeti svojim mališanima, javite nam se na marijana@dalia-bjelovar.hr čekamo vas, balona smo pripremili dovoljno.

https://www.facebook.com/slavimo.zivot.zajedno/

Akcija je završila

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3872 771 01 3872 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI