OCIJENI

Jestive pokrivke za tortu, gotove ili po narudžbi

Objavljeno: 19.3.2018. 10:00

Proslava dječjeg rođendana je nezamisliva bez rođendanske torte.

Torta je središnji dio proslave i važno je da ispuni dječja očekivanja. A djeca često imaju prilično zahtjevne ideje, dok neki od nas, uz najbolju volju baš i nemaju potrebnih vještina, a niti vremena za izradu raznih figurica i likova.

U takvim situacijama, jestiva pokrivka je idealno riješenje, jer da bi dekorirali tortu, samo trebate položiti pokrivku na šlag ili kremu i ukrasiti rubove.
Vi ste brzo gotovi,  a slavljenik može birati sliku kakvu god želi jer želja će mu biti ispunjena.

Ako do sada niste imali iskustva sa njom, jestiva pokrivka je slika koju stavljate direktno na šlag ili kremu na torti, par sati prije posluživanja. Izrađena je od wafel papira (hostije), i printana je prehrambenim bojama. Pokrivke mogu biti pravokutne, dimenzija 21x30 cm ili okrugle 20 cm u promjeru.
                    
Možete izabrati neku od gotovih pokrivki koje možete vidjeti ovdje http://www.dalia-partyshop.hr/k/jestive-pokrivke ali ako Vam ništa od toga ne odgovara, Dalia ih radi i po narudžbi  prema slici koju želite, bilo da je slika likova iz crtića (ili što god Vam već treba) ili neka od Vaših osobnih fotografija. Prema želji, mogu staviti i neki natpis na sliku i tako isprintati.

Pokrivke rade na licu mjesta i gotove su za svega par minuta. Željenu sliku donesite na USB sticku ili pošaljite mailom na marijana@dalia-bjelovar.hr. Ako Vam nije zgodno doći do  trgovina, mogu Vam je poslati u paketu na Vašu adresu.

Nabavka svega potrebnog oduzima previše dragocjenog nam vremena, jer ponekad moramo posjetiti nekoliko trgovina da bi kupili sve što želimo. Baš zbog toga, cilj je na jednom mjestu ponuditi kompletni asortiman robe i usluga kako bi rođendani i proslave bili što šareniji i veseliji, a Vama ostalo još dovoljno vremena za druženje s djecom ili za kavu s prijateljicom.

Za Vas su još pripremili:

- šećerne figurice i ukrase kojima možete dodatno ukrasiti tortu,
- veliki izbor rođendanskih svjećica i  fontana – bez njih torta nije potpuna ☺,
- bogat party program; čašice, tanjurići, salvete, kapice...sa motivima likova iz crtića,
- balone koje pune i helijem...klinci ih obožavaju ☺
- razne balonske dekoracije...

I to je to....party može početi!!!

Ako imate bilo kakvih pitanja, pišite na mail marijana@dalia-bjelovar.hr, rado će Vam odgovoriti.

Pozivaju Vas i da posjetite trgovine „DALIA“ u Zagrebu, Palinovečka 19b, i u Bjelovaru Gundulićeva 6.


P.S. Kako bi torta ispunila očekivanja slavljenika, a Vi uštedjeli na vremenu, ukrasite je jestivom pokrivkom s omiljenim likovima. Izaberite iz ponude gotovu pokrivku ili pošaljite sliku koju želite i prema njoj će napraviti pokrivku za svega par minuta. ☺

 

OCIJENI