OCIJENI
Adresa: Trg hrvatskih branitelja 21
43000
Telefon:
043 242 631 043 242 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.habigo.hr/
Djelatnosti: Nekretnine – agencije, prodaja, najam
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: nekretnine - procjena vrijednosti nekretnina -projektiranje i nadzor gradnje - izrada energetskih certifikata -izrada troškovnika
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na Habigo stranicu!

HABIGO, društvo s ograničenom odgovornošću za projektiranje, nadzor, inženjering i trgovinu, osnovano je 1990. g., a registrirano je, u skladu sa ZTD, 10.studenog 1995. godine. Sjedište društva je u Bjelovaru, Trg hrvatskih branitelja 21.

Kroz godine upornog rada tvrtka se profilirala u jedan od poznatijih projektnih ureda na našem području u kojem klijenti dobivaju kvalitetnu i cjelovitu uslugu iz područja projektiranja, izrade energetskih certifikata, vođenja projekata, izrade procjembenih elaborata, sudska vještačenja vezana uz građevinarstvo.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 242 631 043 242 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI