Adresa: Ivana Gundulića 26
23210, Biograd na moru
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Telefon:
023 661 380 023 661 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.dom-dalmatino.hr
http://www.facebook.com/domdalmatino

Radno vrijeme

:
0-24
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Socijalna skrb
Ključne riječi: smještaj za starije i nemoćne od 0-24 - inovativnost u poslovanju - dostava hrane starijim i potrebitim osobama u njihove domove - blizina doma zdravlja - puna zdravstvena njega - fizioterapija za pokretljivost - praćenje zdravstvenog stanja - tjelesna i opuštajuča njega za starije i nemoćne -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dom Dalmatino, sa dugom tradicijom rada, nalazi se u  prirodi što omogučuje štičenicima relaksirajuče šetnje.

Vlasnik je po struci fizioterapeut te je svoje znanje i želju za pomaganjem najpotrebitijima pretočio u otvaranje domova za starije i nemoćne.
Svaka osoba koja razmišlja o opciji da dođe u naš dom je slobodna da nas posjeti, provede neko vrijeme ovdje, druži se s ljudima koji ovdje žive, te sama donese odluku da li je ovo dobar izbor za nju.

Dođite. Dobro došli ste!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
023 661 380 023 661 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.