OCIJENI

Prednosti automatske autopraonice

Objavljeno: 2.5.2022. 10:43

Ljudi se često odlučuju za ručno pranje automobila zbog pretpostavke da je ta metoda ekonomičnija. Mnogi ne znaju da automatska autopraonica zapravo nudi mnoge prednosti.


Manja potrošnja vode


Dok korištenje spužve i crijeva može zahtijevati i do šokantnih 150 galona vode, automatske autopraonice troše u prosjeku 35 galona po vozilu. Velika je razlika, stoga je drugi tip pranja automobila mnogo učinkovitiji.


Manje otpadnih voda


Kada perete automobil, sva iskorištena voda prelazi u kanalizaciju ili se upija u tlo, zajedno sa sredstvima za čiščenje. To može rezultirati onečišćenjem i kontaminacijom tla. Upravo zato automatske autopraonice vraćaju vodu, čiste je te ponovno koriste.


Manja oštećenja boje


Svaka praktična metoda pranja automobila prouzročit će male ogrebotine na završnom sloju boje, a automatske praonice bez dodira i četka čiste vaš automobil, samo uz vodu pod visokim tlakom. Time vaš završni sloj duže izgleda novije.


Ušteda vremena i novca


Iako se možda ne čini tako, rijetko je automatska autopraonica skuplja od drugih metoda pranja. Većina nudi pristupačne cijene, posebno za česte kupce. Osim toga, i vaše vrijeme je dragocjeno, stoga ga na ovaj način možete uštedjeti!


Osim toga:


  • Garantirana je nježnost

  • Isplativo je

  • Učinkovito je

  • Smanjuje mogućnost štete nastale zbog prljavština na vozilu

  • „Savršen“ je proces – pogreške su rijetke i ne preskaču se koraciAko je vašem limenom ljubimcu potrebno čišćenje, a nalazite se u blizini Biograda, posjetite automatsku autopraonicu SLAP na adresi Meterize bb. Osim savršeno čistog automobila, ova autopraonica nudi mogućnost korištenja usisavača i sjaja za gume!


OCIJENI