OCIJENI

Infekcije kod pasa i mačaka, Dorwest

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.03.2015. 09:03

Infekcije se mogu razviti na gotovo svim dijelovima tijela i biti različitog intenziteta. Glavni znakovi infekcije su povišena tjelesna temperatura, povišena temperatura pogođenog dijela tijela i otekline. Manje infekcije koje vlasnici mogu liječiti su ciste između prstiju, manje porezotine, ogrebotine i abrazije, upaljene analne žlijezde, kašalj, gingivitis, bronhijalni problemi, cistitis, pioderma i ostala kožna oboljenja kao ekcema i dermatitis. Za takve manje infekcije koristite Tablete češnjaka i piskavice u preporučenim dozama za liječenje do smanjenja simptoma i tada dozu smanjite na količinu za održavanje i nastavite s tretmanom koliko god je potrebno. Za vanjsku uporabu možete koristiti Sok češnjaka. Potražite savjet veterinara u slučaju visoke tjelesne temperature koja traje duže od 24 sata ili ako sumnjate na ozbiljniju bolest ili ako se zdravstveno stanje ljubimca ne poboljša nakon tretmana.

„Imam kuju engleskog buldoga koja je više od 10 godina stara. Od kada koristim Tablete češnjaka i piskavice moja kuja nije kašljala, bila prehlađena ili imala infekcije. To pripisujem njezinu dobru životu, ali najviše vašim tabletama. S obzirom na visoke troškove veterinara, vrijedi isprobati ovaj proizvod i preporučujem ga svima. Sue Holden, N. Yorkshire“

dorwest.com.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI