OCIJENI

Blender VerVita -10% na gotovinsko plaćanje, Bio terra, Stara Vlaška 7, Zagreb

0 pregleda/dan | Objavljeno: 20.06.2014. 10:55

Vrhunski blender VerVita možete kupiti za 10% na gotovinsko plaćanje u bio terri, Stara Vlaška 7, Zagreb. Požurite jer su količine ograničene.
Predstavljamo VerVita Omniblend V blender

Za sve vas profesionalce kojima je blender važan alat u kuhinji/na poslu, za sve one koji obožavaju kuhanje bez kuhanja, za one kojima su zeleni napitci osnov zdravlja predstavljamo VerVita Omniblend V blender, uređaj koji će ispuniti sva vaša očekivanja.

vervita_omniblend_sl2SNAGA I BRZINA
Velikom brzinom
blenda i usitnjava sve,
pa i najtvrđe namirnice

IZDRŽLJIVOST
Robustan dizajn garantira
trajnost blendera i u zahtjevnim
uvjetima rada. Traje višestruko
duže od običnih blendera.

SVESTRANOST
Tri brzine za sve načine
usitnjavanja voća i povrća,
svježeg ili zamrznutog, leda ili
tvrdih sjemenki i žitarica.

AUTOMATSKI RAD
Jednostavno pokretanje
i automatsko isključivanje na kraju
tolika snaga uz samo jedan dodir.

Garantiramo (jer smo isprobali) 9 glavnih prednosti VerVita blendera:

Money mouth Najpovoljniji profesionalni blender na hrvatskom tržištu. "Best Buy",

Sealed Kvadratna posuda 1.5 l u kojoj ne treba potiskivati namirnice tijekom blendanja i iz koje je lakše lopaticom izgrabiti namaze uz manji ostatak skupih namirnica u posudi.

Yell Buka nešto manja od sličnih blendera.

Innocent Manja visina i moderan dizajn - idealno stane ispod kuhinjskog elementa - približne je visine kao i VerVita sokovnik

Cool Moderan elektronski upravljan motor koji troši manje struje pa se manje grije i duže traje, a brzina ne pada s opterećenjem.

Wink Nož sa 6 oštrica od japanskog čelika jednako je dobar za suhe namirnice (sjemenke, žito) kao i za napitke.

Kiss "One-Touch" - jedan lagani dodir za soft-start i komadanje u prvoj, ubrzanje i usitnjavanje na drugoj brzini i superbrzi finiš u trećoj brzini - samoisključivanje nakon 35, 60 ili 90 sekundi.

Laughing Osigurana kupovina, servis, podrška i rezervni dijelovi u Hrvatskoj.

Surprised Ni više ni manje nego sedam godine garancije!

Garancija VerVita blendera kupljenih od 12/2011 je sedam godina (2 godine za komercijalnu upotrebu), i uključuje prvu zamjenu sklopa nož/ležaj.

NOVO:
7 godina garancija, ukljucuje prvu zamjenu sklopa ležaj/nož na posudi.
Garancija 7 godina na: motor, elektroniku, dosjed noža na bazi, i sve ostale elektricne i mehanicke dijelove na bazi
blendera. Takoðe ukljucuje tvornicke defekte na posudi. Važi samo za kucnu upotrebu (ne i komercijalnu).
Garancija ne ukljucuje: zamucivanje posude od inace prozirnog (kad je nova) nesalomljivog polikarbonata, ogrebotine,
naslage na posudi i ostale estetske promjene uzrokovane dugotrajnim korištenjem i pranjem posude.
Sklop nož/ležaj smatra se jedinim i glavnim potrošnim materijalom sa ocekivanim rokom trajanja od:
7 godina - povremena kucna upotreba par puta tjedno
3 godine - redovna upotreba 1x dnevno ciklus 60 sekundi pravilno održavanje
1 godina - upotreba 2-3 puta dnevno ciklus 90 sekundi pravilno održavanje
3 mjeseca - profesionalna upotreba u juice barovima sa 20 i više ciklusa dnevno bez obzira na održavanje
Zamjena sklopa nož/ležaj nije ukljucena u garanciju (osim prve zamjene).

UVJETI GARANCIJE:

Garancija 7 godina na: motor i upravljačku elektroniku, dosjed noža na bazi, i sve ostale električne i mehaničke dijelove na bazi blendera, te eventualne tvorničke defekte na posudi blendera.

Garancija ne ukljucuje: zamućivanje posude od inače prozirnog (kad je nova) nesalomljivog polikarbonata, ogrebotine i oštećenja na posudi i ostale estetske promjene na posudi i uređaju uzrokovane dugotrajnim korištenjem i pranjem. Također ne uključuje kvar ležaja na sklopu nož/ležaj koji se smatra potrošnim dijelom.

Sklop nož/ležaj smatra se jedinim i glavnim potrošnim materijalom sa očekivanim rokom trajanja od:

7 godina - povremena kućna upotreba 1-2 puta tjedno

2-3 godine - redovna upotreba 1x dnevno ciklus 60 sekundi pravilno održavanje

1 godina - upotreba 2-3 puta dnevno ciklus 90 sekundi pravilno održavanje

3 mjeseca - profesionalna upotreba u juice barovima sa 20 i više ciklusa dnevno bez obzira na održavanje

Samo prva zamjena sklopa nož/ležaj uključena je u garanciju uređaja. Svaka slijedeća zamjena se naplaćuje. Cijena sklopa nož/ležaj je 300kn, slanje u servis nije potrebno, novi komplet nož/ležaj samostalno se i lako montira na posudu umjesto dotrajalog.

Garancija ne pokriva kvarove uzrokovane nepravilnim korištenjem uređaja, mehanička oštećenja od pada, električne kvarove radi potapanja baze u vodu, ili udara munje.

POSUDE... kvadratna 1.5 l ili okrugla 2 l ?

Kvadratna posuda koja i dolazi u kutiji sa blenderom ima jednostavniji poklopac, lakša je i brža pri rukovanju i čišćenju, lakše se s dna posude pokupe kreme i namazi, nije potrebno dodatno usitniti veće komade namirnica jer sve s lakoćom povuče u vrtlog noževa - naš je izbor s kojim nećete pogriješiti.

Veća, viša, okrugla posuda od 2 L može se dodatno kupiti po cijeni od 700,00 kn, ili uz popust od 30% pri kupovini uz blender (490kn). Okrugla posuda pogodnija je za usitnjavanje žita, lana, kave i sličnih suhih zrnatih namirnica. Preporučamo ju ako često pripremate više od 1 litre napitka odjednom (to je jedini pravi razlog za kupovinu ove veće posude). Set nož/ležaj je identičan u obje posude.
Održavanje VerVita blendera: Odmah po završetku rada, istočite napitak u čaše ili stakleni vrč. Isperite posudu toplom vodom, natočite 0.5 l vode sa par kapi deterdženta za suđe, stavite na blender i uključite na 5-10 sekundi. Dobro isperite pjenu, okrenite posudu da se osuši. Pranje posude odozdo gdje je ležaj, nije potrebno. Pranjem odmah nakon korištenja posuda će puno duže ostati kao nova. Ostavljanjem napitka ili vode u posudi duže vrijeme skraćuje se vijek trajanja ležaja, a posuda i noževi će uhvatiti naslage boje/kamenca.
Trajnost VerVita Omniblend blendera: Blender VerVita Omniblend V konstruiran je da u tropskim uvjetima (da, popularan je i širom Indonezije po ljetovalištima) nadživi najmanje 10 posuda s novim nožem, što znači najmanje 10.000 ciklusa. U intenzivnoj upotrebi juice barova mali kućni blenderi ne bi izdržali niti jedan tjedan (vidi sliku sa naslovne strane, Pula 2010). Većinu posla motor obavi bez ikakvog zagrijavanja, što garantira dugovječnost motora bez poznatog mirisa paljevine koji označava početak kraja svakog malog kućnog blendera. I nakon 5 uzastopnih ciklusa, kućište blendera ostaje hladno, a ispušni zrak snažne ventilacije motora tek je malo topao - što je znak profesionalne izvedbe ovog uređaja.

Ništa lakše... donesite vlastite namirnice vašeg omiljelog recepta na prodajno mjesto - showroom - koja ima testni blender, i isprobajte ga kako radi. Mnogi su već probali, i sada zadovoljno blendaju kod kuće.

U iznimnim slučajevima, ako niste zadovoljni kvalitetom blendanja i lakoćom korištenja, ako mislite da za sličan novac možete jednostavnije kupiti bolji profesionalni blender u Hrvatskoj, vratite blender na prodajno mjesto gdje ste ga kupili i dobit ćete povrat novca na vaš račun. (vrijedi 15 dana od dana kupnje samo za plaćanje gotovinom/virmanom, u neoštećenoj ambalaži s računom, eventualne troškove poštarine snosi kupac).
Trik zlata vrijedan!

Za zelene kašaste sokove, prvo se blenda ciklus 35 sekundi sa punom količinom vode i svim čvrstim i žilavim namirnicama iz recepta (zelenje, đumbir, limun...). To potpuno emulzifira zelenje, koštice limuna, vlakna đumbira. Kad je ciklus gotov, dodamo preostale mekane namirnice iz recepta: jabuku, krušku, bananu, poklopimo i blendamo slijedećih 35 sekundi. Na taj način blender se "posveti" samo zelenju prvih 35 sekundi, i usitni ga daleko bolje nego ako sve zajedno natrpamo u posudu odjednom. Ovakva dva ciklusa po 35 sekundi više usitne zelenje, nego jedan ciklus od 90" sa svim namirnicama odjednom. Zelenoljupci, probajte ovako, i vidjet ćete iste rezultate kao da ste radili u nekom bitno skupljem blenderu!

shop.bioterra.hr

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI